• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    The Shaken and the Stirred ? The Year`s Work in Cocktail Culture: The Year's Work in Cocktail Culture

    The Shaken and the Stirred ? The Year`s Work in Cocktail Culture by Schneider, Stephen; Owens, Craig N.;

    The Year's Work in Cocktail Culture

    Sorozatcím: The Year's Work: Studies in Fan Culture and Cultural Theory;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 35.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 713 Ft (16 870 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 543 Ft off)
      • Discounted price 14 171 Ft (13 496 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó MH ? Indiana University Press
    • Megjelenés dátuma 2020. szeptember 1.
    • Kötetek száma Print PDF

    • ISBN 9780253049742
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem432 oldal
    • Méret 228x152x31 mm
    • Súly 782 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 19 Halftones, color; 7 Illustrations, black & white
    • 134

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The Shaken and the Stirred features essays written by distillers, bartenders and amateur mixologists, as well as scholars, all examining the so-called 'Cocktail Revival' and cocktail culture.

    Több

    Hosszú leírás:

    Over the past decade, the popularity of cocktails has returned with gusto. Amateur and professional mixologists alike have set about recovering not just the craft of the cocktail, but also its history, philosophy, and culture. The Shaken and the Stirred features essays written by distillers, bartenders and amateur mixologists, as well as scholars, all examining the so-called 'Cocktail Revival' and cocktail culture. Why has the cocktail returned with such force? Why has the cocktail always acted as a cultural indicator of class, race, sexuality and politics in both the real and the fictional world? Why has the cocktail revival produced a host of professional organizations, blogs, and conferences devoted to examining and reviving both the drinks and habits of these earlier cultures?

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Shaken and the Stirred ? The Year`s Work in Cocktail Culture: The Year's Work in Cocktail Culture

    The Shaken and the Stirred ? The Year`s Work in Cocktail Culture: The Year's Work in Cocktail Culture

    Schneider, Stephen; Owens, Craig N.;

    17 713 Ft

    next